Μια θεατρική παράσταση μέσα στο σχολείο

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

«Μια θεατρική Παράσταση μέσα στο Σχολείο

Με εισηγήτρια την σκηνοθέτρια – εμψυχώτρια Δέσποινα Σαρόγλου

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 10:00 – 17:00

 Η εταιρεία Θεάτρου TheatrAction, θέλοντας να ευχαριστήσει τους δασκάλους και τους καθηγητές, που την εμπιστεύτηκαν και  επέλεξαν να  παρακολουθήσουν με τα σχολεία τους μία από τις δύο παραστάσεις της στο Θέατρο Αυλαία ή  «Ειρήνη του Αριστοφάνη» ή «Το κουαρτέτο των Χριστουγέννων»,  διεξάγει ένα  σεμινάριο με εισηγήτρια την σκηνοθέτρια – εμψυχώτρια Δέσποινα Σαρόγλου, με  θέμα  τη δημιουργία μιας θεατρικής παράστασης μέσα στο σχολείο, που θα λάβει χώρα στην ΧΑΝΘ  κατόπιν ευγενικής παραχώρησης των χώρων (αίθουσα σεμιναρίων και Μικρή Αυλαία)από το σωματείο της Χριστιανικής Αδερφότητας.

Η κυρία Σαρόγλου θα μιλήσει για τις ανάγκες της δραματουργικής επεξεργασίας των επιλεγόμενων κειμένων, θα παρουσιάσει μεθόδους σκηνοθετικών προσεγγίσεων, μουσικής επένδυσης και θα αναφερθεί σε αποτελεσματικούς και ανέξοδους τρόπους σκηνογραφίας και θεατρικού φωτισμού. 

Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι εξάωρη με ενδιάμεσο διάλειμμα μιας ώρας κατά το οποίο θα προσφερθεί στους συμμετέχοντες ρόφημα και σνακ. Η ακριβής ημερομηνία και ο τόπος του σεμιναρίου θα αναρτηθούν προσεχώς στην ιστοσελίδα μας.

Καθώς το σεμινάριο είναι βιωματικό μπορεί να το παρακολουθήσει δωρεάν ένας(1) μόνο εκπαιδευτικός από κάθε σχολείο.  Για δηλώσεις συμμετοχής, στις οποίες θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, και επιπρόσθετες διευκρινήσεις παρακαλούμε πολύ, όπως τηλεφωνήσετε στο 6979 720605.